TEKLAB GENOMINEERD VOOR DE STERKSTE SCHAKEL VERKIEZING 2021

26/10/2021

TEKLAB genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland 2021

Bedrijf TEKLAB Productontwikkeling & Production uit Heemstede is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek Business.

De Sterkste Schakel Verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Kennemerland (Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, IJmuiden, Beverwijk, wordt in 2021 alweer voor de achttiende de keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Het Team van TEKLAB is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

De 10 gedreven medewerkers van TEKLAB werken met grote passie aan slimme technische oplossingen voor opdrachtgevers. Al meer dan 25 jaar wordt de kennis en ervaring van productontwikkeling en productie toegepast op consumenten -en industriële producten voor het MKB en grootbedrijf.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Food en Non-food, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Toerisme, Horeca, Recreatie & Groothandel en Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit oud winnaars van vorige edities. De finale is in op vrijdag 12 november 2021 en wordt gehouden in de zalen van het Telstar Stadion. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website www.sterksteschakel.nl

en pagina 28-29 in het Business Magazine: