Assemblage van Producten

Assemblage ruimte

Voor deze werkzaamheden is een goed uitgeruste ruimte beschikbaar waar onze medewerkers de diverse werkzaamheden uitvoeren.

Team

De medewerkers zijn goed geschoold en getraind voor de specifieke werkzaamheden, gesteund door de productie-leider. De kwaliteit van de werkzaamheden staat voorop.

Instructies

Voor de werkzaamheden wordt in overleg met de klant een Assemblage instructie gemaakt, waarbij de richtlijnen van ISO 9001 worden gevolgd . Deze assemblage en werk instructie geeft de materialen, methodieken en controles weer, en de specifieke zaken waar voor een bepaalde opdracht extra op gelet moet worden.

Testen en controles

Tijdens de diverse fases in het assemblage traject worden de afgesproken controles uitgevoerd en in de documentatie vastgelegd. Daarbij bestaat ook de mogelijkheid van traceability, waarbij de met barcode gekenmerkte componenten kunnen worden gekoppeld aan de code van het eindproduct.

Voorbeelden van assemblages:

  • Antenne systemen voor transponders
  • Inbouwen van PCB’s in een behuizing
  • Solderen, testen en inbouwen van electronica
  • Monteren en testen van een paalslot system
  • Montage van rubber detectiematten met ingebouwde antenne-systemen
  • Montage van indoor fitness fietsen

Wilt u meer weten over de specifieke diensten en mogelijkheden van TEKLAB Production ?

Bel ons direct  023  529 60 21 voor informatie, maak een afspraak, vul een offerteformulier in of stuur ons een bericht:

Delen