Productie

Productie-technieken

Voor uw product zijn vele productie-technieken mogelijk. TEKLAB beschikt over de kennis en ervaring om u de juiste technieken en materialen te adviseren.

Voor onze opdrachtgevers regelen wij bijvoorbeeld: spuitgieten, vacuumvormen, cnc draai – en freeswerk, zet -en ponswerkzaamheden, 3D printen, water en laserjetten, passend bij de benodigde kwaliteit , aantallen en levertijden.

Nabewerking en veredeling

Veel  voorkomende  nabewerkingen en veredelingen zijn:
Harden, trommelen, anodiseren, polijsten (  (hoog)glans polijsten), opdampen, chromateren, verchromen, vernikkelen, lakken, poedercoaten, vernissen, coatings  ( duurzaam, watervast of waterafwijzend etc ).    

Vraag ook naar de overige mogelijkheden.

TEKLAB PRODUCTION

beschikt over een netwerk van geselecteerde leveranciers die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij verzorgen voor u het transport, de planning, de coördinatie en de kwaliteits-controles. Zowel voor enkelvoudige producten, maar ook voor complexe meervoudige producten waarin electronia en mechanica gecombineerd worden in assemblages.

Wilt u meer weten over de specifieke diensten en mogelijkheden van TEKLAB Production ?

Bel ons direct  023  529 60 21 voor informatie, maak een afspraak, vul een offerteformulier in of stuur ons een bericht:

Delen