Op zoek naar extra capaciteit in montage -en assemblage?

14/03/2022

Klanttevredenheid

Het zijn drukke tijden voor de producerende bedrijven in Nederland.  Door de groeiende vraag in vele sectoren is het vinden van gekwalificeerd personeel er niet eenvoudiger op geworden.

Uitbesteding

Wil je als bedrijf toch aan die groeiende vraag voldoen en heb je voor langere tijd extra montage -en/of assemblage capaciteit nodig, dan komen we graag in gesprek. TEKLAB Production BV is een groeiende organisatie met de focus op kleinserie hoogwaardige montage -en assemblage diensten.

Ontzorgen

Voor onze opdrachtgevers stellen wij meervoudige producten samen. Vaak een combinatie van een behuizing met elektronica, sensoren en bekabeling. Inclusief de test -en controle werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor toegangssystemen, tijdregistratie -en audio apparatuur.  Het verzorgen van de supply chain, voorraadhouden en fulfilment zijn daarbij ook bespreekbaar.

Gecertificeerd

De taken worden binnen ons ISO-9001 systeem uitgevoerd en gevolgd.  Het begint met een effectief onboarding-systeem, waarin de voorbereidende zaken worden doorgevoerd, zodat snel met de productie kan worden gestart.

Informatie

Wil je kennismaken, informatie over onze aanpak en jouw opdracht graag met ons bespreken, plan dan direct een afspraak met Thijs (sales engineer)  https://teklabproduction.nl/contact-informatie/

TEKLAB Production | The Power of Control