Groeiende vraag naar een sterk product; snel opschalen

18/04/2023

Soms zit het mee en dan moet je snel kunnen schakelen.  Stel je hebt een goedlopend product dat je in eigen beheer assembleert, maar waarvan de vraag ineens sterk toeneemt. Wat nu?

Toename van de vraag

Die toename kan allerlei redenen hebben: een goed product dat zich vanzelf verkoopt, of een nieuwe toepassing, het wegvallen van een concurrent, een goed verkoopteam, of een perfect gelukte marketing campagne.

Hogere productie aantallen

Dan wordt het ineens snel schakelen om toch die orderstroom aan te kunnen, zonder de wachttijd teveel op te laten lopen. Maar vaak zijn er ook al andere projecten opgestart waarmee je eigen personeel al heel druk in de weer is.

Uitbesteden aan TEKLAB Production?

Zoek je een ervaren en betrouwbare leverancier die je kan helpen die productie of assemblage capaciteit in te vullen?  Als TEKLAB Production willen we je aanvraag zeker graag in behandeling nemen om te kijken of het product en de werkzaamheden passen bij wat wij goed kunnen. Past het niet dan proberen we je door te verwijzen, maar past het wel dan kunnen we snel schakelen.

Waar zijn wij goed in?

Vooral kleine series van hoogwaardige producten tot enkele tot ca. 1.000 stuks. Vaak een combinatie van mechanica en elektronica.  TEKLAB Production is ISO 9001 gecertificeerd. Met onze pragmatische en gestructureerde aanpak kunnen we al snel aangeven welke knelpunten verwacht kunnen worden en wat de mogelijke levertermijn zal worden.