image image
image

HBO Stagiair commerciële economie/ marketing

HBO Stagiair commerciële economie/ marketing/ bedrijfskunde meeloopstage/ afstudeeropdracht

TEKLAB te Heemstede is een Engineer bureau dat ruim 25 jaar bestaat met een vaste klanten kring. We zijn innovatief, creatief en toekomstgericht en werken voor toonaangevende klanten. Bij TEKLAB werkt een team gedreven engineers aan nieuwe producten. Wij bieden regelmatig mogelijkheden voor stage- of afstudeeropdrachten. 

TEKLAB  bestaat uit twee onderdelen: TEKLAB Engineering en TEKLAB Productie. Wij ontwikkelen producten en kunnen ze ook in onze eigen werkplaats assembleren. We kunnen onze klanten een totaal producttraject intern aanbieden, dat maakt ons uniek in de branche. Ook begeleiden we de externe productie van kunststof en metalen producten voor onze klanten of voor onze (sub) assemblages.

Functie omschrijving:

Zoek jij een uitdagende meeloopstage of afstudeeronderzoek waar je veel kan leren? Wil je geen kant-en-klare opdracht, maar juist de ruimte voor een eigen invulling en persoonlijke ontwikkeling? In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres voor een hbo stage. Heb je al een leuk idee voor een stage? Of wil je gewoon graag bij TEKLAB stagelopen, maar heb je nog geen specifieke opdracht in gedachten? Geen probleem! We stemmen de inhoud van de stage dan graag samen met je af, zodat de opdracht helemaal past bij jou en jouw opleiding.

Waar moet je aan voldoen:

  • Je volgt een economische HBO opleiding
  • Je gaat binnenkort starten met een meeloopstage/ afstudeerstage
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent creatief
  • Je denkt in oplossingen en neemt initiatief
  • Grote mate van zelfstandigheid

Wat biedt TEKLAB je:

  • Werken bij een innovatief, creatief en toekomstgericht bedrijf
  • Stagevergoeding
  • Goede stage begeleiding
  • Leerzame stage

Bij TEKLAB krijg je de kans om je stage grotendeels zelf in te vullen! Wat wij namelijk willen, is dat jij jouw studie succesvol afrond. En dat je veel leert tijdens jouw stage bij ons. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw talent verder kan ontwikkelen. Want bevalt de stage van twee kanten? Dan is de kans groot dat je bij ons kan blijven na je stage of na het behalen van je diploma.

De startdatum staat niet vast, maar het zou fijn zijn als je op korte termijn kunt beginnen!

Wil jij bij TEKLAB stage lopen? 
Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Stuur je sollicitatie naar marieke@rosenbrandcoaching.nl Wil je eerst antwoord op je vragen? Mail of bel  Marieke Rosenbrand 06-21866460, Rosenbrand coaching verz