blank

Uitbesteding van hoogwaardige assemblages

10/02/2021

Sterk netwerk van maakbedrijven, combineren met onze assemblage diensten

Uitbesteding

Voor ondernemers en bedrijven die onderdelen extern willen laten maken  en  daarna eventueel ook laten assembleren  is TEKLAB Production de juiste partner.  Zowel bij nieuwe projecten als bij (tijdelijke) extra capaciteits-behoefte. 

TEKLAB Production richt zich vooral op hoogwaardige producten in kleine series en is ISO-9001 gecertificeerd

Netwerk van toeleveranciers

Ons netwerk van toeleveranciers weet welke hoge eisen wij stellen aan de productie en de handling van onderdelen.  Door de vaak jarenlange samenwerking  binnen het netwerk kunnen we daardoor snel schakelen. Aan de hand van uw aanvraag weten wij de juiste leveranciers  en nabewerkers te selecteren.   U bent op die wijze ontzorgt, zowel qua selectie, logistiek en controles. 

Assemblage

Als de onderdelen of  delen ervan samengesteld  worden tot een assemblage dan kan TEKLAB Production dat voor u verzorgen.  Het is daarbij ook mogelijk dat u zelf nog een aantal producten of onderdelen toelevert, zoals  een behuizing of  electronica ( pcb, schakelaars, bedrading e.d.), waarmee een completer product kan worden samengesteld.   Tussentijdse controles en eindtesten met meetrapporten faciliteren wij daarbij ook

blank

TEKLAB Production | The  power of control