Uitbesteden van je complexere assemblagewerk?

3/11/2022

Veilig uitbesteden

Als ondernemer houd je de productie en controle over je producten graag in eigen hand. Maar als je door extra vraag of andere redenen toch wilt gaan uitbesteden, waar let je dan op?

Tijdig en volledig?

Zorg er in ieder geval voor dat er voldoende voorbereidingstijd beschikbaar is. Ad-hoc een productie-batch “zomaar ergens” onderbrengen is vragen om moeilijkheden.

Het uitbesteden van werkzaamheden kan gaan om een volledig product, maar ook om een deel-montage of assemblage. Bij een deelmontage of deelassemblage vragen zaken als transportverpakking en logistiek extra aandacht.

Welke voorbereiding en stappen worden doorlopen?

Elk (deel)product zal zijn specifieke eisen hebben, maar een aantal zaken komen altijd aan de orde. Op onze website staan de verschillende stappen kort samengevat:

  https://teklabproduction.nl/werkwijze/stappenplan-assemblage-uitbesteding/

Als je een product-montage – of assemblage bij ons wilt gaan uitbesteden, dan wordt er voor jouw specifieke opdracht een plan van aanpak gemaakt die daarop is afgestemd.  Door onze ruime ervaring met hele diverse opdrachten, herkennen we snel de zaken die extra aandacht behoeven. Dus geen verrassingen achteraf.

Dienstverlening met ISO 9001

TEKLAB Production biedt montage en assemblagediensten aan.  Vooral voor complexe, meervoudige assemblages van behuizingen, bekabeling, elektronica en bediening in kleine series van 10-tallen tot ca. 1.000 stuks.

Meer weten?

Plan een afspraak in met Thijs (sales-engineer) of bel hem direct https://teklabproduction.nl/contact-informatie/