TEKLAB trotse sponsor van BTF Skate Team

15/12/2015

Afgelopen zomer is het BTF Skate Team opgericht – een marathon schaatsploeg – waarvan TEKLAB samen met Bewustwinkelen.nl en Free-wheel hoofdsponsor is. Het schaatsseizoen is alweer een kleine twee maanden bezig, dus de hoogste tijd om iets meer over het team te vertellen.

Het team bestaat uit vier enthousiaste dames, twee fanatieke ploegleiders en een toegewijde trainer. Omdat de dames uit het hele land komen: van Zuilichem tot Hoorn en van Haarlem tot Rijssen, worden er trainingsweekenden en -dagen gepland om gezamenlijk te trainen. Zo is de ploeg voor de start van het seizoen een paar dagen in Enschede geweest en er is ook getraind op de ijsbaan in Utrecht, Haarlem en Breda.

Eind oktober zijn de wedstrijden van start gegaan en in eerste instantie was het doel van de meiden om de wedstrijden uit te rijden. Dit lukte verrassend snel en al bij de 4e wedstrijd haalde het hele team de finish. Ondertussen zijn er 9 wedstrijden verreden en kan de balans van het eerste deel van het seizoen worden opgemaakt. Er is al een keer top 10 gereden en de nodige top 20 plaatsen zijn ook al behaald. De ploeg staat momenteel 12e in het ploegenklassement en heeft nog zicht op een top 10 klassering. Maar het allerbelangrijkste – en dat geven de sponsoren ook mee – is dat het hele team plezier heeft in het sporten.

De komende maanden zal er af en toe een update over dit fanatieke team te vinden zijn op onze website. En voor wekelijkse verhalen en verslagen kun je ook terecht op www.btf-skateteam.nl.

BTF skate team 5