Stabiele dak-steun voor Google streetview camera

24/02/2023

Het bedrijf Alphabet, beter bekend als Google, maakt al decennia lang over de hele wereld opnames voor hun Streetview service van Google maps.

Lange inzetbaarheid

De Google auto’s met daarop gemonteerde camera systemen maken samen honderd duizenden kilometers in weer en wind. Aan de dak-frames worden dus hele hoge eisen gesteld, zodat dat de (kostbare) camera’s stabiel op de autodaken hun werk kunnen doen.

TEKLAB is al vele jaren als leverancier bij dit project betrokken.

Herstel en onderhoud voor levensduur verlenging

Ondanks de hoge kwaliteit materiaal en afwerking van de dak-frames is het toch nodig om de zoveel tijd de frames te controleren en waar nodig te herstellen. Dit regelmatige onderhoud zorgt ervoor dat de frames veel langer meegaan en zo bijdragen aan de duurzaamheid.

Prettige samenwerking

De brede kennis en ervaring van TEKLAB, van materialen, frame-ontwerp, lassen en afwerkings-mogelijkheden komen ook bij dit project goed van pas. Samen met een selectie van leveranciers in ons netwerk maken we zo een top product.

blank

Heb je ook een mooie aanvraag of opdracht en wil je meer weten over de diensten van TEKLAB Production neem dan contact op.

TEKLAB PRODUCTION

The Power of control