Skeeler update #2

14/07/2014

Podium SuzanneHet skeelerseizoen is alweer een aantal maanden aan de gang en Suzanne heeft meerdere wedstrijden gereden. In de eerste update was hier te lezen dat de eerste zege van het seizoen al geboekt is. Hieronder de tweede update van Suzanne, lees je mee?

‘Na wat mindere wedstrijden in Otterlo en Vorden, waar het in beide gevallen tropisch warm was, heb ik de afgelopen weken weer lekkerder gereden. In Rijssen en Staphorst eindigde ik in de landelijke wedstrijden in een groot peloton in de middenmoot.

Zondag 6 juli was de regionale wedstrijd in Hoogkarspel. Zware wedstrijd met harde wind en ik finishte als 2e. 1 plek hoger dan vorig jaar. Helaas een wat hectische sprint waarbij ik flink klemgezet werd, anders had er misschien wel meer in gezeten.

Het skeelerseizoen is nu even in zomerstop. Er zijn nog 2 wedstrijden in de landelijke baancompetitie en volgende week is er nog ergens een open wedstrijd. Eind augustus ga ik misschien nog naar een Europacup in Vlaanderen, eens van de sfeer daar proeven. Ook krijgen we nog de hel van het noorden in Hallum (60km ellende) en het NK op wegparkoers.’

Wij zijn trots op weer een podiumplek voor Suzanne en wensen haar het laatste deel van het seizoen nog veel succes.