Precisie assemblage van systemen als integrator

17/11/2020

Meervoudige assemblages  van verschillende componenten en materialen vereist een perfecte voorbereiding.  Vanaf de stuklijst tot en met de eindcontroles moet alles tot in de puntjes kloppen. TEKLAB Production heeft decennia-lang ervaring met deze processen en zet deze ervaring graag in voor uw projecten/producten.

Goed opgeleid personeel.

Hoogwaardig  assemblagewerk van producten die samengesteld zijn uit een grote diversiteit aan onderdelen vraagt om een strakke regie en goed opgeleid personeel.  Medewerkers die snappen dat kwaliteit voor alles gaat.

ISO – 9001: 2015  certificering

Het vastleggen van de verschillende stappen, zodat niets  aan het toeval wordt overgelaten, is deel van het proces.  TEKLAB Production past Exact en Teamleader software toe.  Het inscannen van codes van onderdelen is mogelijk ivm traceability en het koppelen van  test-rapporten daaraan.

Flexibele kleine series in hoge kwaliteit

TEKLAB heeft zich toegelegd op samengestelde product montages en assemblages in kleine series, van enkele stuks tot honderden stuks of zelf duizend-plus op jaarbasis.  TEKLAB Production  kent een hoge mate van flexibiliteit en kan meegroeien met activiteiten.

Co-makership

In overleg met de opdrachtgever kan TEKLAB  een deel van de inkoop verzorgen bij het selectieve netwerk van leveranciers.  Als assemblagepartner gaat TEKLAB u als opdrachtgever helpen om zo goed mogelijk aan de wensen van uw afnemers  tegemoet  te komen.  Ook onder hogere lever-druk blijft kwaliteit op 1 staan !

Bent u op zoek naar een flexibele assemblage partner neem dan contact op met Ronald:  023 – 529 60 21  of via email   info@teklabproduction.nl