Kleinserie hoogwaardig assemblagewerk als specialisme

29/03/2022

Doorstarten

Start-ups, scale-ups en groeiende bedrijven hebben behoefte aan productie capaciteit. Om dat zelf op te starten of op te schalen neemt veel tijd en energie in beslag. Het leidt daarbij ook af van de core-business, terwijl die focus op ontwikkeling, marketing en verkoop juist in die fase zo hard nodig is.

Ruimte, personeel, kennis, gereedschappen, inkoopnetwerk, administratieve en logistieke processen, voorraadbeheer, kwaliteitsborging en ga zo maar door.  Bij de productie en assemblage van producten komt heel veel kijken.

Flexibiliteit en snelheid

TEKLAB Production heeft de kennis en ervaring om bedrijven in deze situatie te ondersteunen.  Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig kleinserie assemblagewerk.

Meestal gaat het om producten die bestaan uit een productbehuizing uit kunststof of metaal, gecombineerd met elektronica of andere technologie. Bekabeling, inbouw pcb’s, afscherming, afdichting, testen, controleren en verpakken. Met ISO-9001 certificering.

Samenwerking mogelijk?

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke eisenpakket en elk product is weer anders. Om te onderzoeken wat wij voor je project kunnen betekenen, komen we graag met je in gesprek. Neem je plannen, ideeën, tekeningen of producten mee.

Informatie

Wil je kennismaken, informatie over onze aanpak en jouw opdracht graag met ons bespreken, plan dan direct een afspraak met Thijs (sales engineer)  

blank

TEKLAB Production | The Power of Control