Innovatie, creatie van meerwaarde, 2 aspecten

7/02/2020

Innovaties komen ook steeds vaker voort uit samenwerkingsvormen als co-creation, waarbij in meetings gebruikers en ontwikkelaars samen tot nieuwe ideeën komen, en waarbij de gebruikers ook bij het traject betrokken blijven. Onderscheidend zijn, daarmee opvallen en meerwaarde bieden.

cnc prototyping

Zo snel mogelijk markt-testing doen

Door de hoge kosten van productontwikkeling, als je naar het hele proces kijkt, is het noodzakelijk om zo snel mogelijk te kunnen testen of een idee werkt. Het maken van een rendering, mock-up of een prototype helpen daar enorm bij. Daarmee kun je binnen je netwerk en bij een paar potentials snel reacties verzamelen en te weten komen of er echt markt voor is. Lab-testen alleen zijn vaak onvoldoende. Laten testen door gebruikers in de echte wereld levert de beste informatie op.

Welke rol kan TEKLAB spelen.
TEKLAB denkt graag pro-actief met u mee in innovatie trajecten en ons team van engineers kan het project daarna voledig of zogwenst deels voor u uitwerken. Prototyping, vanuit onze eigen werkplaats, is daarbij 1 van de expertises, waarbij veel tijdswinst te behalen valt.

TEKLAB, Inspired engineers.

#prototyping #innovatie #netwerk