blank

Een juiste start maken met onze helicopterview

3/06/2020

Het opstarten van de fabricage van een (samengesteld) product brengt heel wat met zich mee, en opschalen naar massafabricage is weer een flinke stap.  Een mooi project , maar ook met veel mogelijke valkuilen.   

Van klein-serie productie en assemblage naar massafabricage

In het hele proces spelen  veel factoren een rol en de juiste kennis, ervaring  en een netwerk van toeleveranciers is cruciaal.  TEKLAB Production heeft deze kennis in huis en sinds 1994 ook  veel ervaring en het bijbehorende netwerk van geselecteerde leveranciers opgebouwd.

Kleinserie CNC frezen en hoogwaardige assemblages  tot ca. 1.000 stuks, maar ook uitbesteding van massafabricage van onderdelen valt binnen ons speelveld.

Een overzichtsplan  van aanpak voor het volledige traject is de start van elke nieuw project.  Op die manier kunnen alle mogelijkheden en risico’s in kaart worden gebracht en alle processen op elkaar worden afgestemd.  Technische, logistieke en  administratieve zaken gecombineerd in een optimale  workflow om de beoogde introductie-datum te realiseren.    Binnen onze ISO 9001 certificering worden de werkzaamheden binnen  dat proces  geborgd en gedocumenteerd.  Deze informatie wordt bij een volgende productie-run weer gebruikt, om werkzaamheden en processen verder te optimaliseren.  Het kan altijd weer net iets beter !

Uiteraard is juist ook de input en expertise van de opdrachtgever zelf van groot belang en deze maakt integraal deel uit van elke project dat wij uitvoeren.

De diensten en faciliteiten van TEKLAB Production zijn ideaal voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar productie-capaciteit  voor een nieuw (deel) project en zelf niet de kennis en mogelijkheden hebben, maar ook voor uitbesteding in verband met een capaciteitskrapte of beoogde flexibiliteit.

TEKLAB Production streeft naar langlopende samenwerkingen als partner in productie.  Het team van engineers van TEKLAB Productontwikkeling ondersteund TEKLAB Production waar nodig.

Interesse in onze diensten, neem dan contact op: 023 529 60 21 of per email info@teklabproduction.nl