image image
image

CNC

Frezen van metaal en kunststof producten

TEKLAB beschikt over 2 moderne HAAS 3+1 CNC gestuurde freesbanken.

Op basis van uw tekening en onze CAD CAM software kan ons gekwalificeerd personeel uw opdracht , efficient en nauwkeurig in behandeling nemen.

Na controle van uw tekening en de specificaties zal ons team u waar nodig nog een aantal vragen stellen en suggesties doen om de producten naar wens, of zelfs nog beter, te gaan produceren.

Materiaal

TEKLAB is gespecialiseerd in het frezen van metalen ( alu, staal, rvs enz. ), kunststoffen ( POM, PEEK enz. ) en ook carbonvezel producten en het verzorgen van het (na)bewerken.

Het magazijn van TEKLAB Production heeft veel voorkomend stafmateriaal in voorraad om snel te reageren waar nodig. Andere benodigde materialen bestellen wij bij ons netwerk van geselecteerde leveranciers.

Machines

De moderne HAAS CNC freesbanken worden geprogrammeerd met ons CAD/CAM software pakket en zonodig geperfectioneerd bij de machine zelf.

  • 3+1 assige machine
  • 15 tools
  • Maximaal te bewerken formaat : ca. 150cm x 50cm
  • Maximaal toerental: 10.000

Controle en testen

Tijdens en na de productie worden de onderdelen aan de hand van de tekening en toleranties gecontroleerd met de diverse meet-gereedschappen. Deze gegevens worden vastgelegd in een meetrapport.

Nabewerking

Via ons netwerk van geselecteerde leveranciers worden de onderdelen aangeboden ter nabewerking. TEKLAB Production verzorgt de logistiek, coordinatie en uitgaande –en ingaande controles.