Complexere montages en assemblages zijn vakwerk

5/09/2022

Samengesteld

Bij steeds meer nieuwe producten wordt mechanica en elektronica gecombineerd.  Aansturing, bediening of communicatie; er zijn veel redenen om een product nog gebruiksvriendelijker te maken.

Complexiteit

Door de toepassing van elektronica worden er wel hogere eisen gesteld aan het product, het ontwerp, maar zeker ook qua montage en assemblage. Stootvastheid, vibraties, waterdichtheid,  temperatuur, signaal-afscherming, bekabeling, sensoren, noem maar op.

Ervaring, netwerk en ISO 9001

Het team van medewerkers bij TKLAB Production combineert ervaring met het selectieve leveranciersnetwerk om top-producten te leveren.  De ruime en aanpasbare assemblageruimte en opslag maakt het mogelijk snel en flexibel in te spelen op de vraag van klanten.  De in onze ISO 9001 vastgelegde werkwijze en controlesystemen zorgen voor de structuur en productie conform de vastgelegde specificaties.

Waarmee kun je bij ons goed terecht?

Als TEKLAB Production in Heemstede (NH), zijn we gespecialiseerd in (complexe) samengestelde producten. Meervoudige behuizingen van metaal en/of kunststof, gecombineerd met elektronica, communicatie en mechanica, komen veel voor. We helpen je bij de selectie van de juiste materialen en leveranciers en waar nodig optimaliseren we de ontwerpen (met ons productontwikkelingsbureau), om de productie te vereenvoudigen.

Kennismaken en project voorbespreken?

Ben je op zoek naar extra capaciteit, ook tijdelijk?

Wil je kennismaken, informatie over onze aanpak en jouw opdracht graag met ons bespreken, plan dan direct een afspraak met Thijs (sales engineer)  https://teklabproduction.nl/contact-informatie/ 

TEKLAB Production | The Power of Control