CNC frezen, van kleine aantallen tot serieproductie

30/06/2020

Bij TEKLAB Production in Heemstede  kunt u prima terecht  voor diverse verspanings- werkzaamheden.

CNC freeswerk in verschillende materialen

Intern kunnen wij op de 2 moderne Haas  3+1 freesbanken verschillende materialen verspanen.  De meest voorkomende metalen zijn aluminium  en rvs.  Bij kunststof wordt vooral POM gevraagd en voor specifieke toepassingen ook PEEK.  Uiteraard is het mogelijk om ook andere materialen te bewerken.

Veel toegepast materiaal hebben we  in voorraad, en ander materiaal is binnen enkele dagen beschikbaar.

CNC draaiwerk besteden wij voor u uit.

CNC draaien of andere soorten  metaal en kunststof bewerkingen besteden wij voor u uit, en verzorgen de nabehandeling , coördinatie, controles en logistiek, zodat u verzekerd bent van een eindproduct dat aan uw wensen voldoet.

Nabewerken van bestaande producten of onderdelen ? Zeker.

Voor opdrachtgevers verrichten wij ook nabewerkingen aan bestaande producten. Bijvoorbeeld het nabewerken van een standaard aluminium of kunststof koffer, zodat bepaalde electronica of verlichting geintegreerd kan worden ( waarvan wij evtl ook de assemblage kunnen doen).  Of het nabewerken van standaard aluminium profielen, zodat bij aantallen tot 1.000 stuks je flexibel in de productievoorbereiding  kunt spelen met beschikbare voorraad.

Het programmeren van de machine en het maken van de opspanmalen valt onder de eenmalige voorbereidingskosten, maar eenmaal gemaakt kan het daarna weer vaker toegepast worden bij vervolgseries. 

Bel direct 023 529 60 21 en maak een afspraak.