Beter aan de vraag voldoen met uitbesteding

25/11/2021

Wisselende vraag

In deze tijden van grote drukte en een krappe arbeidsmarkt valt het niet mee om steeds aan de wisselende vraag van afnemers te voldoen.  Daarbij ook tegemoetkomen aan de hoge kwaliteits-standaarden en levertijden.

Uitbesteding

Uiteraard probeer je als ondernemer eerst binnen je eigen bedrijf te zoeken naar mogelijkheden om in de extra benodigde capaciteit te voldoen.   Dat is niet altijd haalbaar door ruimte, personeel en andere factoren.   Uitbesteding is dan een goeie optie, maar ook dat vraagt om redelijke aanlooptijd en goede voorbereiding

Als een externe afdeling

TEKLAB Production wil als uitvoerder van werkzaamheden zoals inkoop, assemblage en productie, goed aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever.  In de eerste gesprekken komen alle voorbereidingen aan de orde, om die aansluiting te realiseren.

Soort producten

Veel voorkomende assemblages zijn product samenstellingen van een behuizing, met bekabeling en elektronica. Andere uitdagingen gaan we ook graag aan. Uitbesteding van productie bestaat vaak uit kunststof of metalen producten, die een serie van bewerkingen ondergaan, zo nodig met tussencontroles en natuurlijk de eindcontrole. Allemaal middels ons ISO 9001 protocol. Als opdrachtgever wordt je zo ontzorgt en kun je focussen op andere activiteiten. Ook fullfilment behoort tot de mogelijkheden.

Tijdige voorbereiding met focus op resultaat

Voorzie je toename van de vraag, neem dan direct contact op, om de opties te bespreken.

023 529 60 21 of maak direct een afspraak:    https://meetings.hubspot.com/ronald-baar/rb-schedule

TEKLAB Production | The power of control