Besteed je assemblagewerk uit …. en focus zelf op je kern vaardigheden

23/02/2022

Ervaring telt.

Blijven doen waar jezelf goed in bent en uitbesteden wat anderen beter kunnen. Een lastige beslissing, maar wel vaak beter voor een snellere en gezondere groei van je bedrijf. Weten dat je productie in vertrouwde handen is. Hiervoor komen bedrijven bij TEKLAB Production.

Proces onder controle

TEKLAB Production werkt procesmatig zoals binnen ons ISO-9001 systeem gedefinieerd. Met een hoge mate van flexibiliteit om je producten te realiseren zoals besproken.  Ook hier is de juiste voorbereiding de sleutel om een sterke productie-start te maken.

Meten, weten

Wij richten ons vooral op hoogwaardige, meervoudige assemblages.  Vaak een combinatie van mechanische producten, behuizingen en elektronica waarbij controles, testen en vaak tracering nodig zijn.

Organisatie

In ons magazijn en in de administratie slaan wij je onderdelen, halfproducten en andere materialen die voor de assemblages nodig zijn, netjes bij elkaar op. Indien gewenst verzorgen wij ook (een deel van) de inkoop daarvan. Voor de assemblagewerkzaamheden worden zo nodig specifieke werktafels en hulpmiddelen gemaakt, waarmee de werkzaamheden beter en sneller uitgevoerd worden.

Fulfillment

Mogen de producten direct naar de afnemer, dan verzorgen wij dat ook!

Assemblage uitbesteding van je hoogwaardige producten is bij ons in goede handen.  Wil je even kennismaken, informatie over onze aanpak en jouw opdracht graag met ons bespreken, neem dan direct contact op met Thijs (sales engineer) voor een afspraak. 

Contact