Assemblage capaciteit nodig voor specials?

24/01/2023

Nieuw project, hogere verkoop of herstel-actie

In je onderneming komen waarschijnlijk 1 of meerdere van deze onderwerpen aan de orde. Vaak kunnen die situaties intern worden opgelost, maar extern uitbesteden is ook een goede optie.

Nieuw project

Denk daarbij aan een nieuwe productlijn waarvan de assemblage (nog) niet in het eigen proces past, of waar gewoonweg geen ruimte, kennis of capaciteit voor is intern.

Hogere verkoop

Wil je toch aan de hoger dan verwachte vraag voldoen, maar lukt het niet intern? Ook dan is uitbesteding een optie. Voordeel in deze situatie is dat het een bestaand product is waarvan manuals, tooling enzovoorts vaak al goed voorbereid en beschikbaar zijn.

Herstel-acties

Is er bij je interne productie of assemblage wat misgegaan, of moet er een toevoeging of aanpassing gedaan worden?  Ook bij dit soort werkzaamheden kan TEKLAB Production je mogelijk van dienst zijn.

Ad-hoc of gepland?

Om een assemblage of herstel project goed uit te voeren is een gestructureerde voorbereiding uiteraard het beste. Als assemblage partner kunnen we dan onze werkzaamheden optimaal op jullie eigen processen afstemmen. Zowel qua manuals, testwerkzaamheden, tooling en ook de logistieke zaken. Uiteraard passend binnen onze ISO-9001 aanpak.

Niet alle zaken kun je zien aankomen, vandaar dat we ook in ad-hoc situaties gaan bekijken wat we voor je onderneming kunnen doen.

Specialisatie:

TEKLAB Production BV is gespecialiseerd in complexere meervoudige producten, vaak als combinatie van een behuizing en elektronica, in series van 10-tallen tot ca. 1000 stuks.

Meer weten?

Plan een afspraak in met Thijs (sales-engineer) of bel direct https://teklabproduction.nl/contact-informatie/